Onze partners

Onze partners zijn meer dan alleen maar merken. Ze leveren ons een divers aanbod met als constante een focus op kwaliteit en prijs. Daar wordt door het hele DE MAERE-team op toegezien. Van onze aankoopafdeling die de producten en prijzen onderhandelt tot onze logistieke afdeling die ervoor zorgt dat uw producten tijdig en in onberispelijk staat hun bestemming bereiken.

Evlier

Specerijen zijn zeer belangrijk bij het bepalen van de smaak van uw bereidingen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u bij de aankoop ervan de hoogste eisen stelt op gebied van kwaliteit en zuiverheid. Het op de markt brengen van deze eerste keus specerijen blijft bij EVLIER steeds de grootste betrachting.

Haco swiss

Het streven van HACO naar optimale convenience-producten is opgebouwd op ervaring en kennis. Kruiden, fonds, bouillons, soepen, sauzen, garneringen, desserts en dranken - het productaanbod vormt een geraffineerde, ongecompliceerde basis voor topklasse bereidingen.

Peter Gelhard

Peter Gelhard dé naam voor kwaliteit in natuurdarmen. Deze Duitse firma opgestart in 1964 groeide tot absolute marktleider. Het succes van Peter Gelhard zit in de topkwaliteit van standaard producten een filosofie met oog op succes ... ook in de toekomst.

Onze overige partners

Allfo
Aluvin
Belgian Paper
charlier brabo group
Deca
DELINO
Dinamic
DRD
DUNI
DV foods
emile florent
GEWURZMUHLE NESSE
GEWURZMUHLER
Goodfry
Imperial fish
indasia
Jermayo
Lutèce
Metaltech
Neupack
Nutripack
oscar tausig
Plus Pack
Sabert
SANTA MARIA
solina
Uyttewaal
van hees
verstegen
WIBERG